Gepubliceerd 29 januari 2024

BZ&PC-herenteam behoudt koppositie

Het BZ&PC-team verdedigde afgelopen zaterdag de koppositie in de 1e Divisie A. En dat ging de Bodegravers goed af. In de Kuil werd Schuurman BZC met 16-10 verslagen. BZ&PC blijft daarmee koploper met 3 punten voorsprong op De Linge/PCG.

● Luke Rijnbeek (3) rijst uit het water voor een doelpoging in de wedstrijd tegen Schuurman BZC.

Al snel op voorsprong

Tegen het einde van de 1e periode wist BZ&PC met 4-2 al wat uit te lopen op de Borculoërs. Na de 2e periode had BZ&PC de voorsprong vergroot tot 10-6. Ook in de 3e periode hield BZ&PC de tegenstander op afstand. Met 13-7 gingen de Bodegravers met een geruststellende marge de 4e periode in. Daarin kwam Schuurman BZC geen steek dichterbij. BZ&PC bleef attent spelen en bepaalde de eindstand op 16-10.

Toptreffen

Concurrent SVH verloor verrassend van de Treffers en lijkt even uit beeld voor het kampioenschap. Komende zaterdag (3 febr.) staat het toptreffen tussen De Linge/PCG en BZ&PC op het programma. Met winst op de Linge komt BZ&PC nog wat vaster in het zadel voor het kampioenschap. De thuiswedstrijd won BZ&PC met 17-15 van de ploeg uit Gorinchem.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN