Gepubliceerd 29 januari 2024

BZ&PC-herenteam behoudt koppositie

Het BZ&PC-team verdedigde afgelopen zaterdag de koppositie in de 1e Divisie A. En dat ging de Bodegravers goed af. In de Kuil werd Schuurman BZC met 16-10 verslagen. BZ&PC blijft daarmee koploper met 3 punten voorsprong op De Linge/PCG.

● Luke Rijnbeek (3) rijst uit het water voor een doelpoging in de wedstrijd tegen Schuurman BZC.

Al snel op voorsprong

Tegen het einde van de 1e periode wist BZ&PC met 4-2 al wat uit te lopen op de Borculoërs. Na de 2e periode had BZ&PC de voorsprong vergroot tot 10-6. Ook in de 3e periode hield BZ&PC de tegenstander op afstand. Met 13-7 gingen de Bodegravers met een geruststellende marge de 4e periode in. Daarin kwam Schuurman BZC geen steek dichterbij. BZ&PC bleef attent spelen en bepaalde de eindstand op 16-10.

Toptreffen

Concurrent SVH verloor verrassend van de Treffers en lijkt even uit beeld voor het kampioenschap. Komende zaterdag (3 febr.) staat het toptreffen tussen De Linge/PCG en BZ&PC op het programma. Met winst op de Linge komt BZ&PC nog wat vaster in het zadel voor het kampioenschap. De thuiswedstrijd won BZ&PC met 17-15 van de ploeg uit Gorinchem.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN