6 november 2022

BZ&PC-heren ruim langs Katwijk: 13-7

Het BZ&PC-herenteam boekte zaterdagavond de 2e competitiezege van het seizoen. In zwembad De Kuil werd Katwijk ruim verslagen met 13-7.

Controle

In de 1e periode had BZ&PC in Katwijk nog een taaie tegenstander en wist BZ&PC nog niet het verschil te maken: 2-2. In de 2e periode liep BZ&PC met 6-2 weg. Tegen het einde van de 2e periode slonk de voorsprong weliswaar nog wel tot 6-4, maar BZ&PC hield controle. Vooral in de 3e periode deed BZ&PC goeie zaken met een versnelling naar 8-5. Een voorsprong die de Bodegravers verder uitbouwden naar 13-7 in de 4e periode.

● Luca Groenendijk haalt uit voor de 6-2.

Puik keeperswerk

Naast Joey Schellingerhout met 5 treffers was vooral ook Niels Zwijnenburg belangrijk voor BZ&PC. De 19-jarige doelman, ingevallen voor de langdurig geblesseerde Robin Nieuwhof, levert wedstrijd na wedstrijd onverschrokken puik keeperswerk. En dat was tegen Katwijk niet anders.

● Doelman Niels Zwijnenburg leverde weer puik keeperswerk.

Lage positie

Met de winst op Katwijk meegeteld, staat BZ&PC momenteel met 7 uit 5 op een plaats in de middenmoot. En dat is gezien de status van de Bodegravers een vrije lage positie. BZ&PC heeft dan ook de komende wedstrijden nog veel goed te maken om weer een plek te bemachtigen in de subtop.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend is de zon goed aanwezig. Er staat een zwakke zuidenwind. De temperatuur is 4°C.

In de middag trekt de hemel geleidelijk aan dicht. In de avond gaat het regenen. De matige wind zit in de zuidhoek. De thermometer geeft 8°C aan.

De nacht verloopt bewolkt en in eerste instantie valt er nog regen. De minimumtemperatuur wordt 6°C.

Woensdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar. Daarnaast valt er in de middag een enkele bui. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 14°C. 

Foto: Meteogroep Vlaanderen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu