Gepubliceerd 6 november 2022

BZ&PC-heren ruim langs Katwijk: 13-7

Het BZ&PC-herenteam boekte zaterdagavond de 2e competitiezege van het seizoen. In zwembad De Kuil werd Katwijk ruim verslagen met 13-7.

Controle

In de 1e periode had BZ&PC in Katwijk nog een taaie tegenstander en wist BZ&PC nog niet het verschil te maken: 2-2. In de 2e periode liep BZ&PC met 6-2 weg. Tegen het einde van de 2e periode slonk de voorsprong weliswaar nog wel tot 6-4, maar BZ&PC hield controle. Vooral in de 3e periode deed BZ&PC goeie zaken met een versnelling naar 8-5. Een voorsprong die de Bodegravers verder uitbouwden naar 13-7 in de 4e periode.

● Luca Groenendijk haalt uit voor de 6-2.

Puik keeperswerk

Naast Joey Schellingerhout met 5 treffers was vooral ook Niels Zwijnenburg belangrijk voor BZ&PC. De 19-jarige doelman, ingevallen voor de langdurig geblesseerde Robin Nieuwhof, levert wedstrijd na wedstrijd onverschrokken puik keeperswerk. En dat was tegen Katwijk niet anders.

● Doelman Niels Zwijnenburg leverde weer puik keeperswerk.

Lage positie

Met de winst op Katwijk meegeteld, staat BZ&PC momenteel met 7 uit 5 op een plaats in de middenmoot. En dat is gezien de status van de Bodegravers een vrije lage positie. BZ&PC heeft dan ook de komende wedstrijden nog veel goed te maken om weer een plek te bemachtigen in de subtop.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN