16 april 2023

BZ&PC-heren laten het afweten tegen HZC De Robben

De BZ&PC-heren kenden tegen HZC de Robben een offday. De Bodegraafse waterpoloërs leden een forse 16-21 nederlaag. Ondanks de nederlaag blijft BZ&PC vast op de 3e plaats in de 1e Divisie A.

● Jari Krijgsman in de aanval voor BZ&PC.

Eerst nog gelijk op

In de 1e en 2e periode ging de wedstrijd nog gelijk op. Zo werd de 1e periode afgesloten met 6-6. En hielden beide teams elkaar eind 2e periode met 11-11 ook nog in evenwicht.

Zwakke 3e periode

BZ&PC kende in de 3e periode een zwakke fase in de wedstijd. De Amsterdammers liepen uit naar een 12-17 voorsprong. Een beslissend gat was daarmee voor de 4e periode geslagen. De marge van 5 treffers wist BZ&PC in de 4e periode niet meer te dichten.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu