26 september 2021

BZ&PC-heren hebben geen kind aan Z&PC De Gouwe

Het BZ&PC-herenteam heeft ook z’n tweede bekerwedstrijd gewonnen. De Bodegravers hadden geen kind aan Z&PC De Gouwe uit Waddinxveen. Thuis in zwembad De Kuil won BZ&PC overtuigend met 16-9.

• Luke Rijnbeek dreigt met een schot op doel. Hij tekende voor maar liefst 6 treffers.

Al snel beslist

Na de 1e periode had BZ&PC al een 5-3 voorsprong te pakken. En die werd in de 2e periode tot 10-3 uitgebouwd. Infeite was de wedstrijd toe al beslist. Toch bleef BZ&PC gas geven en werd de score verder opgevoerd tot een 16-9 eindstand. Luke Rijnbeek tekende met 6 treffers voor de meeste Bodegraafse doelpunten. Joey Schellingerhout en Luca Groenendijk waren goed voor ieder 4 treffers.

• Joey Schellingerhout (9) bedient Luca Groenendijk voor weer een BZ&PC-treffer.

In de stand van de bekercompetitie gaat BZ&PC met 6 uit 2 aan de leiding. Z&PC De Gouwe volgt met 6 uit 3.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu