12 december 2022

BZ&PC-heren al snel klaar met SWOL 1894

Zondagmiddag kreeg het BZ&PC-herenteam SWOL 1894 vrij gemakkelijk op de knieën: 16-9. De Bodegravers hadden eigenlijk al na 1 periode een beslissende voorsprong genomen: 6-1.

● Luke Rijnbeek waagt een schot op het doel van SWOL 1894.

Snel zaken

BZ&PC deed dus al snel zaken in de 1e periode. Via drie treffers van Rob Peek en een treffer van Luke Rijnbeek, Jari Krijgsman en Joey Schellingerhout walste BZ&PC over de Zwolse laagvlieger: 6-1. In de 2e periode bleef BZ&PC op stoom, waardoor SWOL geen moment werd gegund de aansluiting te vinden. De coach van de Zwollenaren werd er moedeloos van.

● Time-out met trainer Herman van Tongerloo om de focus voor BZ&PC vast te houden.

Niet dichterbij

Ook in de 3e en 4e periode kreeg SWOL 1894 niet de kans om nog een beetje dichterbij te komen. BZ&PC hield de focus vast. Bovendien vonden de Zwollenaren wel erg vaak de paal en een schot op doel was meestal een prooi voor de weer prima keepende BZ&PC-goalie Niels Zwijnenburg. Met de vingers in de neus bracht BZ&PC simpel een 16-9 zege over de streep, de 5e van het seizoen.

● De BZ&PC-verdediging gaf weinig weg. Dit keer leverde het wel een treffer op voor SWOL.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu