Gepubliceerd 12 december 2022

BZ&PC-heren al snel klaar met SWOL 1894

Zondagmiddag kreeg het BZ&PC-herenteam SWOL 1894 vrij gemakkelijk op de knieën: 16-9. De Bodegravers hadden eigenlijk al na 1 periode een beslissende voorsprong genomen: 6-1.

● Luke Rijnbeek waagt een schot op het doel van SWOL 1894.

Snel zaken

BZ&PC deed dus al snel zaken in de 1e periode. Via drie treffers van Rob Peek en een treffer van Luke Rijnbeek, Jari Krijgsman en Joey Schellingerhout walste BZ&PC over de Zwolse laagvlieger: 6-1. In de 2e periode bleef BZ&PC op stoom, waardoor SWOL geen moment werd gegund de aansluiting te vinden. De coach van de Zwollenaren werd er moedeloos van.

● Time-out met trainer Herman van Tongerloo om de focus voor BZ&PC vast te houden.

Niet dichterbij

Ook in de 3e en 4e periode kreeg SWOL 1894 niet de kans om nog een beetje dichterbij te komen. BZ&PC hield de focus vast. Bovendien vonden de Zwollenaren wel erg vaak de paal en een schot op doel was meestal een prooi voor de weer prima keepende BZ&PC-goalie Niels Zwijnenburg. Met de vingers in de neus bracht BZ&PC simpel een 16-9 zege over de streep, de 5e van het seizoen.

● De BZ&PC-verdediging gaf weinig weg. Dit keer leverde het wel een treffer op voor SWOL.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN