Gepubliceerd 12 december 2022

BZ&PC-heren al snel klaar met SWOL 1894

Zondagmiddag kreeg het BZ&PC-herenteam SWOL 1894 vrij gemakkelijk op de knieën: 16-9. De Bodegravers hadden eigenlijk al na 1 periode een beslissende voorsprong genomen: 6-1.

● Luke Rijnbeek waagt een schot op het doel van SWOL 1894.

Snel zaken

BZ&PC deed dus al snel zaken in de 1e periode. Via drie treffers van Rob Peek en een treffer van Luke Rijnbeek, Jari Krijgsman en Joey Schellingerhout walste BZ&PC over de Zwolse laagvlieger: 6-1. In de 2e periode bleef BZ&PC op stoom, waardoor SWOL geen moment werd gegund de aansluiting te vinden. De coach van de Zwollenaren werd er moedeloos van.

● Time-out met trainer Herman van Tongerloo om de focus voor BZ&PC vast te houden.

Niet dichterbij

Ook in de 3e en 4e periode kreeg SWOL 1894 niet de kans om nog een beetje dichterbij te komen. BZ&PC hield de focus vast. Bovendien vonden de Zwollenaren wel erg vaak de paal en een schot op doel was meestal een prooi voor de weer prima keepende BZ&PC-goalie Niels Zwijnenburg. Met de vingers in de neus bracht BZ&PC simpel een 16-9 zege over de streep, de 5e van het seizoen.

● De BZ&PC-verdediging gaf weinig weg. Dit keer leverde het wel een treffer op voor SWOL.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN