Gepubliceerd 16 januari 2024

BZ&PC goed vertegenwoordigd op de Provinciale kampioenschappen sprint

Op zondag 14 januari 2024 mochten 6 zwemmers van BZ&PC deelnemen aan de sterk bezette Provinciale kampioenschappen sprint. Julia Bannatyne (11), Charlotte Bakker (11), Thijs van Kints (12), Finn de Heij (14), Donna van der Meer (17) en Laila Kuipers (23) hadden zich gekwalificeerd voor een of meerdere afstanden.

● Het BZ&PC-team tijdens de Provinciale kampioenschappen.

Goed voor de dag 

In het zwemcentrum Rotterdam kwamen de zwemmers goed voor de dag. Op de 100 meter vrije slag zwommen Thijs en Finn dikke persoonlijke records. Charlotte, Donna en Laila lieten prima prestaties zien op de 50 meter vrije slag.

Op de 100 vlinderslag zwommen Donna en Julia knap een persoonlijk record. Julia behaalde hiermee zelfs een 3e plaats in haar leeftijdscategorie. Een fraaie prestaties omdat ze een van de jongste deelnemers was.

Bericht: André van Egdom / Andreas de Heij (BZ&PC)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN