1 mei 2023

Bus in de knel op Raadhuisweg en Zoutmansweg

De buschauffeurs van Arriva ondervinden veel hinder op de Raadhuisweg en Zoutmansweg. Als de ongemakken niet weggenomen kunnen worden wil Arriva de route verleggen en niet meer door Reeuwijk rijden.

Bus op Raadhuisweg

Wethouder Kersbergen vertelde tijdens de gemeenteraadsvergadering van 26 april dat er gesprekken worden gevoerd met Arriva en de provincie over aanpassingen van de weg. Op dit moment inventariseert de gemeente de verbeterpunten en wethouder Robin Kersbergen verwacht dat de raad nog voor de zomer over de resultaten van het onderzoek geïnformeerd zal worden. Ook de gemeten snelheid van het verkeer zal worden gerapporteerd.


Dieter Mockelmann (CDA) vroeg om ook de hekjes op het pad van alles en de uitgeschakelde verkeerslichten mee te nemen in de inventarisatie.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu