29 november 2022

Burgemeester Verhoeve ontvangt programmaboek Gouda bij Kaarslicht 2022

Het eerste programmaboek Gouda bij Kaarslicht 2022 is afgelopen week overhandigd door Paul Buis, voorzitter van de Stichting Gouda bij Kaarslicht, aan burgemeester Verhoeve. Op 16 december start vanaf 14.00 uur op alle 24 locaties het programma, waaronder natuurlijk ook het openingsconcert in de Goudse Schouwburg.

Burgemeester Verhoeve ontvang programmaboek van Paul Buis

Openingsconcert
Het openingsconcert wordt verzorgd door het Kongbergs Byorkester o.l.v Kjersti Søli en Tomas Carstensen, samen met Stads Harmonie “de Pionier” o.l.v. Dick Verhoef. Nieuw dit jaar zijn de diverse buitenpodia, waaronder Podium Peperstraat. Podium Peperstraat is tot stand gekomen dankzij een samenwerking van ruim 30 bewoners van de Peperstraat en Westhaven met de organisatie van Gouda bij Kaarslicht.

Buitenpodia
Op 16 december van 14.00 – 22.00 uur wordt de straat het decor van muziek, theater en een vleugje nostalgie. Dus wandel door dit prachtige historische straatje en laat u verrassen door voorstellingen en optredens op de verschillende bruggetjes en in voormalige pakhuizen.

Programmaboekje
Het programmaboekje kunt u op diverse plaatsen in de Goudse binnenstad ophalen (o.a. Huis van de Stad en VVV in de Waag). Ook kunt het hele programma lezen op onze website www.goudabijkaarslicht.nl

De lokale omroepen Gouwestad en BR6 zenden het programma live uit op de radio.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu