Gepubliceerd 18 maart 2023

Burgemeester opent expositie van fotograaf Henk Snell in het Evertshuis

Gevoelsfotograaf Henk Snell uit Bodegraven trekt er elke dag op mooie beelden vast te leggen. Dat kan een landschap zijn maar ook een mens, dier of gebouw. Op vrijdag 17 maart werd zijn foto expositie geopend door burgemeester Michiel Grauss onder toeziend oog van zo’n 30 belangstellenden. De expositie ‘Kijken en/of Zien’ van Henk is gratis te bezichtigen in het Evertshuis tot donderdag 13 april 2023.

Henk vertelt: “Als het een gevoel bij mij oproept dan leg ik dat beeld vast. Thema’s zijn hierbij warmte, liefde en ruimte. Mijn leven in Den Haag heeft mij leeg gezogen en via mijn foto’s vul ik dat weer aan. Ik daag iedereen uit mijn foto’s te bekijken en u zelf af te vragen: Wat roept dit beeld bij mij op en waar komt dat vandaan. Het maken van deze foto’s helpt mij om mijn pijn en verdriet te verwerken. Ik ben een positief mens die gelooft in de toekomst. Ook die emotie en gevoelens leg ik graag vast!”

Gedurende het jaar worden er diverse exposities georganiseerd in het Evertshuis. Een gevarieerd aanbod, waarin verschillende stijlen en disciplines getoond worden, met veel ruimte voor lokale en regionale kunstenaars. De exposities zijn voor iedereen gratis toegankelijk, tijdens openingstijden van het Evertshuis: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur en bij voorstellingen, films, zaalhuur en overige activiteiten ook in de avonduren.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en regen

In de ochtend is het bewolkt en daaruit valt regen. De matige wind is zuid. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag veel bewolking en perioden met regen. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 10°C.

In de nacht eert nog regen maar later klaart het op. Het koelt daarbij af naar 5°C.

Vrijdag wisselend bewolkt en opklaringen. Tegen de avond valt er opnieuw regen. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Jannes Somber

 

MEEST BEKEKEN