Gepubliceerd 6 augustus 2023

Burgemeester bezoekt jongerenactiviteiten

De burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk bezoeken de komende tijd verschillende activiteiten voor jongeren. Het jongerenwerk van SAM zet zich in voor jeugd en jongeren tussen de 10 en 24 jaar in alle kernen van de gemeente. De jongerenwerkers Drifa, Eva, Dennis, Selmir en Dietmar begeleiden de jongeren.

In jongerencentrum De Zon en in de Huizen van Alles worden activiteiten georganiseerd voor en door jongeren zoals gamen, samen sportwedstrijden kijken en party’s. Naast de groepsactiviteiten bieden de jongerenwerkers ook individuele begeleiding aan. bijvoorbeeld bij problemen op school, schulden, een zoektocht naar een bijbaantje of een opleiding.

Tekst Anneke Bekker
Bron website gemeente Bodegraven-Reeuwijk

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN