Gepubliceerd 29 april 2021

Burenbijeenkomst Waarder over zonnepanelen

Samen met een team van buren zorgen voor zonnepanelen in de buurt is voordeliger, makkelijker en leuker.

Zonnepanelen met inkoopvoordeel

Het aanschaffen van zonnepanelen is een goede manier om geld en energie te besparen. Je energierekening daalt en je draagt bij aan het milieu. De investering verdien je in afzienbare tijd terug. Je krijgt bovendien een beter energielabel. En het is goed voor het milieu.

Altijd de beste keuze.

Om tot een goed aanbod te komen vergelijken ze offertes van leveranciers uit de regio aan de hand van diverse criteria. Zo helpen zij je bij het maken van de beste keuze.

Op donderdag 6 mei organiseren ze een online burenbijeenkomst (webinar) waarin ze meer vertellen over zonnepanelen in de wijk. Meedoen is eenvoudig: na aanmelding ontvang je een mail met daarin de link naar het webinar. Je hoeft niets te installeren of te downloaden om de bijeenkomst te volgen.

Meld je aan voor de online burenbijeenkomst.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN