Gepubliceerd 30 mei 2021

Budget bestemd voor jubileumfeest wikkelbedrijf naar goede doelen

Vanwege corona kon Wikkelbedrijf Rijswijk uit Driebruggen het 50-jarig jubileumfeest niet vieren. Een fikse tegenvaller. Om deze negatieve gedachte van een gemist feest om te zetten in een positieve daad heeft het familiebedrijf Rijswijk bedacht om lokale verenigingen, instellingen en goede doelen uit te dagen om gemotiveerde plannen in te sturen om een financiële bijdrage uit het feestbudget te ontvangen.

Het aantal reacties hierop overtrof de verwachtingen. De meest uiteenlopende, leuke, mooie, goede en waardevolle voorstellen werden ingediend.Inmiddels is een totaalbedrag van € 66.000,00 uitgekeerd aan 38 lokale verenigingen, goede doelen en instellingen. ( de donaties zijn te vinden op de website www.rijswijkbv.nl ).

De reacties op deze donaties waren vaak bijzonder, hartverwarmend en leuk. De familie Rijswijk kijkt dan ook met heel veel voldoening terug op het slagen van deze actie, die eigenlijk het geven van een feest ver te boven gaat.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN