Gepubliceerd 24 juli 2023

Buddybike zoekt fietsmaatjes

Steeds meer mensen die niet zelfstandig kunnen fietsen willen graag een tochtje maken met de buddybike maar hebben geen buddy. Daarom een oproep aan mensen die het fijn vinden om lekker buiten te zijn en er plezier aan beleven om een ander te laten meegenieten van een recreatief rondje fietsen. De BuddyBike is een elektrisch ondersteunde fiets. Omdat je op de BuddyBike naast elkaar zit, kun je gezellig kletsen tijdens het fietsen. De bijrijder kan zelf bepalen of die mee wil trappen of zich lekker rond laat rijden.


Als je, je aanmeldt als biker, neemt één van de planners contact met je op. Je krijgt daarna een korte instructie en maakt één of meer proefritten. Je bepaalt zelf hoe vaak en op welke dagen je wilt fietsen. Wilt je fietsen met iemand die je al kent, of wil je met meerdere gasten fietsen? Het kan allemaal!

Kijk voor meer informatie op www.buddybike.nl. Bellen kan ook: 06-1281 7510. Of stuur een mail naar info@buddybike.nl.

Bron persbericht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN