Gepubliceerd 13 augustus 2021

Bruisend Reeuwijk 3 en 4 september gecanceld

Bruisend Reeuwijk gaat op 3 en 4 september helaas niet door. De reden is de beperking van 750 bezoekers die nog steeds geldt voor openluchtevenementen. ‘Er zijn zo’n 5.000 tot 6.000 bezoekers nodig om er een gezellig feest van te maken en om uit de kosten te komen’, zegt Rudi Otto van Stichting Volksvermaak.

Het bestuur van Stichting Volksvermaak gaat na de vakantie kijken of het feest op een ander moment dit jaar kan worden georganiseerd en anders wordt het volgend jaar.


De Stichting heeft van tevoren goede afspraken kunnen maken met de boekingskantoren van de artiesten en de sponsoren zodat er geen financiële schade wordt geleden. De sponsorpakketten blijven staan en worden doorgeschoven naar volgend jaar.


Alle voorbereidingen voor de toegangscontrole waren getroffen. Het terrein zou worden afgezet. Bij twee ingangen met vier tot vijf poorten was beveiliging geregeld die de QR-codes zou controleren. Bij de drukker stond het ontwerp voor kaarten en informatie over het toegangsbeleid al klaar. Iedere bezoeker zou een kaart krijgen om contactgegevens op te noteren, die zouden kunnen worden gebruikt voor een eventueel bron- en contactonderzoek.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN