Gepubliceerd 2 oktober 2023

BR6 start wervingscampagne

De lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk scoort ten opzichte van de andere omroepen in de regio erg goed. Dat bleek uit de score die de omroep haalde toen de omroepen in de regio zich lieten toetsen om in aanmerking te komen voor een subsidie van het Stimuleringsfonds Voor De Journalistiek (SDJV). Maar om dat zo te houden, zal een nieuwe generatie redacteuren, cameramensen en verslaggevers zich moeten aanmelden. Daarom start BR6 een wervingscampagne. Een paginagrote advertentie in De Kijk, wervingsteksten op de kabelkrant, website en sociale media. En er is een open dag op zaterdag 7 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur in de studio in Bodegraven.

Tijdens de open dag is er gelegenheid om te praten met medewerkers van BR6 over je ambities bij de omroep. Ze laten je zien welke apparatuur er beschikbaar is en hoe het werkt. Je mag het zelf ook even uitproberen. Maak je al regelmatig video’s of een blog? Er is genoeg gelegenheid om het te laten zien. Mensen die graag door Henri Stolwijk geïnterviewd willen worden in de studio, krijgen daar ook alle gelegenheid voor.

Heb je interesse om aan de slag te gaan bij de omroep, maak dan meteen een afspraak via e-mail vacature@br6.nl.

Tekst Anneke Bekker
Vormgeving advertentie en banner Ger Velders

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN