30 november 2021

BR6 lokaal en betrokken

Al bijna 30 jaar is BR6 een zeer betrokken lokale omroep. Meer dan 40 vrijwilligers maken wekelijks tientallen programma’s voor radio en televisie, deels gericht op specifieke doelgroepen zoals jongeren. We verzorgen politieke uitzendingen via onze kanalen, zenden onder meer de maandelijkse gemeenteraadsvergadering uit.

Daarnaast verzorgt de omroep in samenwerking met collega’s van omroepen uit omliggende plaatsen wekelijks de uitzending van een kerkdienst. In samenwerking met Gouwestad verzorgt de sportredactie wekelijks diverse uitzendingen op radio en tv en plaatst actuele sportverslagen op onze kanalen op social media.

De nieuwsredactie verzorgt bulletins over lokale onderwerpen voor radio en tv en levert berichten aan voor de kabelkrant. Uitgebreide interviews en reportages over lokale onderwerpen en culturele evenementen worden uitgezonden via alle beschikbare kanalen.

Door een open oog te houden voor nieuwe ontwikkelingen en trends slaagt BR6 er steeds weer in actueel te blijven en spraakmakende programma’s te produceren. Het enthousiasme van de grote groep vrijwilligers is de belangrijkste motor om nog jarenlang door te gaan op deze weg.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Bewolkt weer

Het blijft vandaag bewolkt en er kans soms motregen vallen. Er staat een zwakke tot matige noordwestenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 8°C aan. In de avond ontstaat er nevel.

In de nacht bewolkt met kans op mist. Het kwik zakt naar 5°C.

Zondag is het bewolkt en somber weer. In de ochtend is er kans op mist. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 8°C. 

Foto: Mees Weinig of geen zon

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu