2 december 2021

Bestuurder laat slachtoffer achter na aanrijding, politie zoekt getuigen

Boskoop – Een voetganger, een 46-jarige man, is woensdagavond 24 november op de Zijde in Boskoop aangereden door een automobilist. De bestuurder reed na het ongeluk door en heeft zich tot op heden niet gemeld. De politie zoekt getuigen.

De aanrijding vond omstreeks 18.15 uur plaats ter hoogte van de kruising van de Zijde en de Parklaan. Bij aankomst troffen agenten het slachtoffer gewond aan op het zebrapad.

De automobilist kwam vanuit de richting van het station en reed na het ongeluk weg in de richting van de hefbrug in Boskoop. De bestuurder zou in een klein, wit voertuig gereden hebben.

Iets gezien?

Was u woensdagavond 24 november getuige van deze aanrijding of heeft u op een andere manier informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Laat het ons weten.

U kunt uw informatie delen via 0900-8844 of via 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

Bron Politie

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Bewolkt weer

Het blijft vandaag bewolkt en er kans soms motregen vallen. Er staat een zwakke tot matige noordwestenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 8°C aan. In de avond ontstaat er nevel.

In de nacht bewolkt met kans op mist. Het kwik zakt naar 5°C.

Zondag is het bewolkt en somber weer. In de ochtend is er kans op mist. De zwakke wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 8°C. 

Foto: Mees Weinig of geen zon

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu