Gepubliceerd 22 maart 2024

Boreftse Motorclub viert jubileum

Dit jaar viert de Boreftse Motorclub  van omgeving Bodegraven-Reeuwijk haar 50e verjaardag. Eind augustus is er om deze reden een zaterdagmiddagrit voor alle oud-leden, met aansluitend een barbecue voor de leden.

Sinds de oprichting in 1974 zijn er circa zestig leden uit de hele regio lid van deze motorclub. Iedere 2e woensdag van de maand is er clubavond in Custwijc in Driebruggen. De leden vallen in alle leeftijdscategorieën (van 19 tot 79) en rijden op evenzoveel soorten motoren.

De traditionele Kaasstadrit van de Boreftse Motorclub is vaak de start van het motorseizoen. Dit vindt plaats op 1 april a.s. Meer informatie kunt u opvragen bij Ronald Bosch (na 18.00), tel 06-55 43 00 77 e-mail ronald.66@live.nl of op www.boreftse-motorclub.nl.
Tekst: Bianca Verzijl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, buien  en opkaringen

In de ochtend van alles wat, wolken, opklaringen en enkele buien. De matige wind is noordwest tot noord. De temperatuur is 8*C.

In de middag meer bewolking een bui en ook opklaringen. De matige wind waait uit noordwest tot noord. Het kwik komt niet veel verder dan 10*C. 

Foto: Karin broekhuysen

 

De nacht verloopt vrij helder waarbij het afkoelt naar 4*C.

Zondag een mix van wolken en brede opklaringen. De wind is noordoost. Met 12*C is het iets zachter.

 

MEEST BEKEKEN