4 mei 2021

BoRe Route voor Spieren voor Spieren

Sport en Welzijn zet zich ook in voor dit goede doel Spieren voor Spieren en vraagt heel Bodegraven-Reeuwijk hier aan mee te doen: de BoRe route Spieren voor Spieren, een route van 30 kilometer door de gemeente!

Initiatiefnemer Buurtsportcoach Pim Lokhoff: ,,Wij vinden het erg leuk om via deze sportieve manier te kunnen bijdragen aan de stichting Spieren voor Spieren. 750,- euro hebben wij als doel gesteld, maar natuurlijk hopen wij op zoveel mogelijk! Dus voltooi de route en doneer alsjeblieft”. Doneren kan via: https://www.sportenvoorspieren.nl/actie/sport-en-welzijn-bodegraven-reeuwijk.

• De BoRe Route met links initiatiefnemer Buurtsportcoach Pim Lokhoff.

Hoe werkt het?

De hele maand mei kan de route door zes dorpskernen worden gewandeld, gefietst, geskeelerd of op welke manier dan ook worden afgelegd. Zolang jij er door in beweging komt! De gehele route van 30 kilometer is een behoorlijke tocht, maar deze route mag ook in etappes worden afgelegd. ,,Wij hopen op deze manier zoveel mogelijk mensen te kunnen motiveren om zich, ondanks de corona beperkingen, sportief in te zetten voor dit goede doel.”, aldus buurtsportcoach Vivian van den Herik.

Print de stempelkaart uit of haal de kaart bij een stempelpost. Trek vervolgens de skeelers aan, strik de veters of spring op de fiets!

Bij iedere betrokken dorpskern is een stempel te verdienen. Heb je een volle stempelkaart? Dan heb je de route succesvol voltooid, goed gedaan! Als laatste vragen wij jou een vrijstaand bedrag te doneren aan Spieren voor Spieren. Alvast heel erg bedankt! 

Spieren voor spieren

Nederland kent maar liefst 22.000 kinderen met een zeldzame spierziekte. De stichting Spieren voor Spieren zet zich, onder andere, in door via sportieve acties om geld in te zamelen voor dit goede doel. Het gedoneerde geld zal worden besteed aan wetenschappelijk onderzoek, snelle diagnose en goede behandeling/zorg in het Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht.

Toevoeging Avond4daagse

De BoRe route is tevens een mooie toevoeging op de Avond4Daagse, die al vanaf 29 maart bezig is. Vier verschillende wandelroutes vanaf jouw eigen huis!

Meer informatie waaronder, de BoRe route is te vinden op www.senw-br.nl. Doe mee en doneer! 

Deelname is geheel op eigen risico. Op zondag kan de route ook worden gelopen, alleen kunnen er dan geen stempels worden gehaald i.v.m. openingstijden. De stempelpost in Reeuwijk-Dorp is op maandag gesloten.

0 Shares
Sluit Menu