Gepubliceerd 18 juli 2023

Boetes voor parkeren buiten vakken bij Surfplas

Bezoekers van de Reeuwijkse Surfplas die hun auto’s buiten de parkeervakken zetten worden sinds 1 juli hiervoor bekeurd. Sinds die datum wordt daarop door Staatsbosbeheer gehandhaafd. Samen met de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, hebben zij dit vooraf op sociale media aangekondigd, wat leidde tot enige kritiek op de maatregel.

Volgens Staatsbosbeheer is het: ‘Krijgen wat je verdient als je de regels overtreedt’ Het parkeerterrein is dermate groot, dat het parkeren van je auto geen probleem moet zijn, ook op warme dagen bij veel bezoek aan de Surfplas. Hoeveel boetes er door Staatsbosbeheer inmiddels zijn uitgedeeld is niet bekend.

Tekst Wim Minnaard
Bron: Staatsbosbeheer

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN