Gepubliceerd 30 april 2024

Boerenlandfair levert 75.000 euro op voor zending

Waarder stond afgelopen zaterdag in het teken van de Boerenlandfair. De bermen en andere randen van de Groendijck waren het toneel van vele auto’s en fietsen van de ruim 4000 bezoekers.

De Boerenlandfair is een jaarlijks terugkerend evenement voor het goede doel. Bij boer Bert aan Groendijck 59a was er van alles te doen. Er waren ruim honderd marktkramen met een divers assortiment. Ook dit jaar kwamen de koeien naar buiten. Verder waren de wagens van de politie en brandweer te bewonderen, kon je schapen scheren, quad rijden, een show met roofvogels bezoeken, boogschieten en nog zoveel meer.

De opbrengst van al meer dan 75.000 euro gaat dit jaar naar St. Stephanos, Zending Hersteld Hervormde Kerk en Kerkgebouw HHK.

Tekst aangeleverd

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN