6 mei 2022

Boerderij met beelden aan Goudseweg verkocht aan autohandelaar

De Beeldentuin langs de Goudseweg verdwijnt. Het pand en de opstallen van de familie De Wit zijn recent aangekocht door eigenaar Henk Binnendijk van autobedrijf Hejo BV, dat zich daar wil vestigen.

Boerderij met beelden verkocht aan autohandelaar

Hejo BV zit nu nog aan de Henri Dunantweg op bedrijventerrein Broekvelden, maar die locatie is aangekocht door Versluys Verkeerstechniek, dat ook een pand aan de Engelandweg heeft gekocht dat nu nog deels in gebruik is bij Zijerveld Kaas. De twee locaties grenzen aan elkaar; Versluys Verkeerstechniek (onderdeel van de Groep) groeit als kool.

Naar verluidt wil Hejo BV, dat onder meer handelt in occasions en onderdelen van een groot aantal automerken, de activiteiten op aangepaste schaal voortzetten aan de Goudseweg.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu