Gepubliceerd 27 augustus 2021

Bodegraver (35) bedreigt jeugdinstelling; station Gouda afgezet

Een 35-jarige man uit Bodegraven is donderdag opgepakt voor het bedreigen van een jeugdinstelling in Gouda. De verdachte uitte bedreigingen via een filmpje dat op social media werd verspreid. Het NS-station van Gouda moest woensdagavond vanwege de bedreigingen worden ontruimd.

‘De persoon wilde mogelijk iets doen in of rond het station’, zo verklaarde een woordvoerder van de politie na het afsluiten van het perron. Het station was woensdagavond rond 22.00 uur ongeveer een uur afgesloten, waardoor ook het treinverkeer stil kwam te liggen.

Agenten waren in kogelwerende vesten rond het station aanwezig en hebben de omgeving doorzocht. Er werd geen verdachte aangehouden. De politie ging donderdag verder met het onderzoek en kwam de 35-jarige man uit Bodegraven op het spoor. Hij kon uiteindelijk in een huis in Voorschoten worden opgepakt. De man zit nog vast en zal later worden verhoord.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN