Gepubliceerd 20 juni 2023

Bodegravenboog bij provincie uit beeld

In het coalitieakkoord van de provincie Zuid-Holland staat dat de Bodegravenboog binnen het programma Beter Bereikbaar Gouwe verder uit beeld is gebracht. Dat komt doordat het rijksbeleid voor infrastructuur is veranderd en de focus ligt op beheer en onderhoud.

A12 bij Bodegraven

De ambitie om het gebied rondom de Gouwe beter berikbaar te maken blijft bestaan, maar middelen worden anders ingezet. In het project Beter Bereikbaar Gouwe vormt de Bodegravenboog een essentieel onderdeel van de oplossing. De provincie richt zich nu op de realisatie van het fiets- en waterprogramma uit het maatregelenpakket.

Op maandag 19 juni is in het provinciehuis door de fractievoorzitters van BBB, VVD, GroenLinks, PvdA en CDA het coalitieakkoord gepresenteerd.

Redacteur Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN