19 december 2008

Wethouders stellen portefeuilles beschikbaar aan de raad

Wethouders Bouwens, Van Veelen en De Wilde hebben op woensdag 17 december hun portefeuilles beschikbaar gesteld aan de gemeenteraad van Bodegraven.

Dit gebeurde nadat Beter Bodegraven, ChristenUnie en GroenLinks het vertrouwen op hadden gezegd in PvdA wethou-der Bouwens.

Nu de wethouders hun portefeuilles ingeleverd hebben moet er een nieuw college gevormd worden. In de gemeenteraadsvergadering van donderdag 18 december hebben de raadsleden gedebatteerd over de manier waarop dit moet gebeuren.

De raad heeft besloten dat Oscar de Klijne (PvdA) informateur wordt voor het nieuwe college. Dat betekent dat De Klijne de komende dagen gaat kijken naar de mogelijkheden die er zijn voor het vormen van een nieuw college.

Op dinsdag 23 december om 20.00 uur is er een extra raadsvergadering gepland, waarin raadslid
De Klijne verslag doet van zijn bevindingen.

Dan wordt ook bekend welke vervolgstappen er worden ondernomen om te komen tot een nieuw college.

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu