5 november 2009

Vanaf november wordt plastic afval opgehaald

In oktober ontvingen alle inwoners van Bodegraven de speciale zakken om het plastic afval thuis in te bewaren.Het plastic afval wordt in Bodegraven 20 november opgehaald.

Sinds begin november kunnen inwoners hun plastic verpakkingsafval eens in de vier weken op de aanbiedplaats zetten en haalt Cyclus het plastic op. Als de speciale zakken op zijn, kunnen inwoners in de toekomst gratis nieuwe zakken ophalen bij een aantal winkeliers. De exacte distributiepunten worden nog door de gemeenten bekendgemaakt.

Op de website www.plastic-heroes.nl kunt u informatie vinden over de inzameling van plastic afval in Nederland en de landelijke campagne: Plastic afval kun je beter scheiden. Op de website www.cyclusnv.nl/plastic kunt u meer lezen over de inzameling van plastic afval door Cyclus.

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu