Gepubliceerd 5 november 2009

Vanaf november wordt plastic afval opgehaald

In oktober ontvingen alle inwoners van Bodegraven de speciale zakken om het plastic afval thuis in te bewaren.Het plastic afval wordt in Bodegraven 20 november opgehaald.

Sinds begin november kunnen inwoners hun plastic verpakkingsafval eens in de vier weken op de aanbiedplaats zetten en haalt Cyclus het plastic op. Als de speciale zakken op zijn, kunnen inwoners in de toekomst gratis nieuwe zakken ophalen bij een aantal winkeliers. De exacte distributiepunten worden nog door de gemeenten bekendgemaakt.

Op de website www.plastic-heroes.nl kunt u informatie vinden over de inzameling van plastic afval in Nederland en de landelijke campagne: Plastic afval kun je beter scheiden. Op de website www.cyclusnv.nl/plastic kunt u meer lezen over de inzameling van plastic afval door Cyclus.

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN