19 juli 2021

Schoolvakantie en zin in een leuk feestje

Ben je 4 of uiterlijk 10 jaar kom dan bij ons om een gezellig feestje te vieren.

Op het schoolplein van het kindcentrum Wereldweijde aan de Cortenhoeve 51 ben je op woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 juli van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom voor een leuke ochtend. We gaan met elkaar zingen, spelletjes doen, kijken naar sketches en in kleine groepjes kletsen en knutselen.

Neem je vriendjes en vriendinnetjes maar mee want het wordt een feestje en de toegang is vrij.

Kindcentrum Wereldweijde is een samenwerking tussen de Vier Windstreken en Quadrant Kindercentra.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu