5 januari 2009

RTV Bodegraven wint Bodegraven Prijs 2008

Maandagavond werd na afloop van de Nieuwjaarstoespraak van Burgemeester Lokker, de Bodegraven Prijs 2008 uitgereikt aan de medewerkers van RTV Bodegraven. Oud-hoofdredacteur Marijn Meijer nam de prijs namens de medewerkers in ontvangst.
 

De medewerkers van de lokale omroep voor Bodegraven, Meije en Nieuwerbrug (alle vrijwilligers) zijn ontzettend trots dat zij deze prijs hebben ontvangen. Het is een grote erkenning voor het vele werk dat door hen de afgelopen jaren is verzet.

De Stichting Lokale Omroep Bodegraven is opgericht halverwege de jaren tachtig van de vorige eeuw. Sinds 14 oktober 1994 zendt de omroep, eerst onder de naam Studio 15, nu als Radio Bodegraven, programma’s uit voor de inwoners van de gemeente. Sinds augustus 2007 wordt onder de naam TV Bodegraven eveneens een kabelkrant uitgezonden via het kabelnet.

De website www.rtvbodegraven.nl is sinds kort ook geheel vernieuwd en bevat naast nieuws ook de regioagenda.

Alle medewerkers van harte gefeliciteerd!

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu