Het restaurant van Robbert Goedhart bestaat dit jaar vijf jaar. In die vijf jaar heeft Robbert geëxperimenteerd met een terras aan de voorkant van zijn pand aan de Oude Markt maar dat werd niet gewaardeerd door de buurt. Daarom besloot hij aan de achterkant een binnentuin aan te leggen.
Het proeflokaal, zoals hij het zelf noemt, is aan de achterkant van het restaurant aangebouwd en heeft een dak dat open en dicht kan. Het restaurant aan de voorkant is luxer dan het proeflokaal. Vanaf 3 maart gaat het proeflokaal open en Robbert wil voorzichtig aan beginnen. Hij wil de tijd nemen om dingen uit te proberen en te verbeteren.
Zondagavond om 18.00 uur, maandagavond om 21.00 uur en woensdagavond om 19.00 uur is het radio-interview met Robbert te horen in het radioprogramma Carrousel dat te ontvangen is op 107.8 FM bij Radio Bodegraven. Kijk voor de overige ontvangstmogelijkheden op de website bij Radio.