Gepubliceerd 26 mei 2024

Pittige en enorm gezellige PUBQUIZ in Het Evertshuis

Zaterdagavond kwamen 32 teams, van 4 tot 6 spelers uit het bedrijfsleven, verenigingen, families of vrienden in Het Evertshuis bij elkaar om weer te strijden om wie zich dit jaar  ‘De Slimste van Het Evertshuis’ mag noemen. Dat het draaide om een grote dosis parate kennis was natuurlijk duidelijk maar het plezier dat ze er aan hadden spoot er ook van af.

Pubquizmaster Chris Piguilet wist de teams het vuur ook behoorlijk aan de schenen te leggen  en het was het maar te hopen dat tenminste één lid van het team dit wel als zijn ‘vakgebied’ zag, hoewel dit vaak ook weer tot onderlinge discussies leidde.

Het familieteam dat deelnam onder de ludieke naam ‘hou je Haaksman’ werd dit jaar de winnaar en ging met de beker naar huis. En dat is natuurlijk leuk thuis komen.

1e prijs voor familieteam ‘Hou je Haaksman

Bericht en foto’s Ger Velders

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN