25 november 2021

Pietengym!

Sinterklaas is weer in het land! Buurtsportcoach Dennis:,, Natuurlijk krijgt hij alle hulp van zijn pieten, maar toch zijn wij op zoek naar extra hulppietjes. Wel willen we graag testen welke pietjes hier voor geschikt zijn! Daarom hebben wij de hulp ingeschakeld van gymnastiekverenigingen Reflex en Heres! Ga jij de uitdaging aan en laat je ons zien dat jij een goede hulppiet kan zijn?!

In Bodegraven is de eerste pietengym op zaterdag 27 november, gegeven door Heres. En in Reeuwijk-Brug geeft Reflex de pietengym op woensdag 1 en vrijdag 3 december.2021.

,,De pietengym is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk! Op onze website is de kleurplaat (in de poster) te vinden, dat is ook gelijk jouw toegangsbewijs! Dus kleur de tekening zo mooi mogelijk in en

neem hem mee!” zegt buurtsportcoach Lisette. Let op: er is een maximumaantal deelnemers beschikbaar, dus vol is vol! Onze website: www.senw-br.nl

Heres Pietengym

Sporthal De Sporthoeve, Vromade 1, Bodegraven

Zaterdag 27 november 15.00 – 16.00 uur

Leeftijd 3 t/m 6 jaar

Zaterdag 27 november 16.00 – 17.00 uur

Leeftijd 6 t/m 9 jaar

Reflex Pietengym

Sporthal De Meerkoet, Buitenomweg 7, Reeuwijk

Woensdag 1 december 16.00 – 17.00 uur

Leeftijd 3 t/m 7 jaar

Vrijdag 3 december 16.45 – 17.45 uur

Leeftijd 8 t/m 12 jaar

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu