25 november 2021

Pietengym!

Sinterklaas is weer in het land! Buurtsportcoach Dennis:,, Natuurlijk krijgt hij alle hulp van zijn pieten, maar toch zijn wij op zoek naar extra hulppietjes. Wel willen we graag testen welke pietjes hier voor geschikt zijn! Daarom hebben wij de hulp ingeschakeld van gymnastiekverenigingen Reflex en Heres! Ga jij de uitdaging aan en laat je ons zien dat jij een goede hulppiet kan zijn?!

In Bodegraven is de eerste pietengym op zaterdag 27 november, gegeven door Heres. En in Reeuwijk-Brug geeft Reflex de pietengym op woensdag 1 en vrijdag 3 december.2021.

,,De pietengym is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk! Op onze website is de kleurplaat (in de poster) te vinden, dat is ook gelijk jouw toegangsbewijs! Dus kleur de tekening zo mooi mogelijk in en

neem hem mee!” zegt buurtsportcoach Lisette. Let op: er is een maximumaantal deelnemers beschikbaar, dus vol is vol! Onze website: www.senw-br.nl

Heres Pietengym

Sporthal De Sporthoeve, Vromade 1, Bodegraven

Zaterdag 27 november 15.00 – 16.00 uur

Leeftijd 3 t/m 6 jaar

Zaterdag 27 november 16.00 – 17.00 uur

Leeftijd 6 t/m 9 jaar

Reflex Pietengym

Sporthal De Meerkoet, Buitenomweg 7, Reeuwijk

Woensdag 1 december 16.00 – 17.00 uur

Leeftijd 3 t/m 7 jaar

Vrijdag 3 december 16.45 – 17.45 uur

Leeftijd 8 t/m 12 jaar

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu