Gepubliceerd 31 mei 2023

Niet zomaar een nieuw logo voor Da Costaschool

Op het overvolle schoolplein van de Da Costaschool in Bodegraven met kinderen en ouders onthulde directeur Joke Pater woensdag het nieuwe school logo. Zij gaf hierbij aan dat de school ook graag een ‘Leesschool’ wil zijn, vandaar hun nieuwe logo.

Directeur Joke Pater (l) met Vivian den Hollander

Na de onthulling vertelde kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander hoe fijn het is om te lezen en dat je er zoveel van kan leren. Dus doen.

Toen kon het feest beginnen, een groep leerlingen zongen het schoollied en kon iedereen zich vermaken met de vele spellen en workshops op het plein waar dankbaar gebruik van werd gemaakt.

Dansgroep met schoollied
Feestelijk uitgedost

Heel erg jammer aldus Joke dat de leverancier van o.a. de shirts met logo en cadeautjes met logo het op het laatste moment liet af weten, een feestelijk tintje waar ze wel naar uitzag, helaas maar gelukkig maakte het heel mooie weer het toch goed.

Gezellig spelletje
schietles
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN