Gepubliceerd 31 mei 2023

Niet zomaar een nieuw logo voor Da Costaschool

Op het overvolle schoolplein van de Da Costaschool in Bodegraven met kinderen en ouders onthulde directeur Joke Pater woensdag het nieuwe school logo. Zij gaf hierbij aan dat de school ook graag een ‘Leesschool’ wil zijn, vandaar hun nieuwe logo.

Directeur Joke Pater (l) met Vivian den Hollander

Na de onthulling vertelde kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander hoe fijn het is om te lezen en dat je er zoveel van kan leren. Dus doen.

Toen kon het feest beginnen, een groep leerlingen zongen het schoollied en kon iedereen zich vermaken met de vele spellen en workshops op het plein waar dankbaar gebruik van werd gemaakt.

Dansgroep met schoollied
Feestelijk uitgedost

Heel erg jammer aldus Joke dat de leverancier van o.a. de shirts met logo en cadeautjes met logo het op het laatste moment liet af weten, een feestelijk tintje waar ze wel naar uitzag, helaas maar gelukkig maakte het heel mooie weer het toch goed.

Gezellig spelletje
schietles
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN