21 mei 2023

Jam in the Park

Op zaterdag was het weer feest in de Zustertuin. Voor de vijfde keer alweer ‘Jam in the Park’ in Bodegraven, een podium van muzikaliteit en gezelligheid. Met je kleedje in het gras, luisteren of zelf meespelen, alles mocht. Een koud frisje of biertje erbij en lekker eten, gewoon een heel gezellige dagje en de kids kon je gewoon meenemen die konden  ze zich uitleven op de springkussens, zich laten schminken, spelletjes doen en genieten van een zoete versnapering. Het voorjaarszonnetje was een extra cadeautje deze dag.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu