15 mei 2023

Inzamelingsactie voedselbank groot succes

De inzamelingsactie ten behoeve van de Voedselbank Gouda en omstreken in Bodegraven bij Jumbo Langerak Broekvelden en Raadhuisplein afgelopen vrijdag en zaterdag, was een groot succes. De actie was speciaal gericht op onze inwoners, die door inflatie en financiële tegenslagen zijn gedwongen om op de armoedegrens te leven .De voedselbank helpt hen om door deze moeilijke periode heen te komen.

Er is massaal en enthousiast gereageerd op deze inzamelingsactie. Aan het einde van de actieweek telde de Voedselbank 156 volle kratten levensmiddelen. Via de QR code kwam € 222,00 aan giften binnen!

De Voedselbank in Bodegraven bedankt haar inwoners voor hun bijdrage, de fantastische ondersteuning van onze vrijwilligers en de medewerking van de Jumbo Langerak supermarktvestigingen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu