Gepubliceerd 15 mei 2023

Inzamelingsactie voedselbank groot succes

De inzamelingsactie ten behoeve van de Voedselbank Gouda en omstreken in Bodegraven bij Jumbo Langerak Broekvelden en Raadhuisplein afgelopen vrijdag en zaterdag, was een groot succes. De actie was speciaal gericht op onze inwoners, die door inflatie en financiële tegenslagen zijn gedwongen om op de armoedegrens te leven .De voedselbank helpt hen om door deze moeilijke periode heen te komen.

Er is massaal en enthousiast gereageerd op deze inzamelingsactie. Aan het einde van de actieweek telde de Voedselbank 156 volle kratten levensmiddelen. Via de QR code kwam € 222,00 aan giften binnen!

De Voedselbank in Bodegraven bedankt haar inwoners voor hun bijdrage, de fantastische ondersteuning van onze vrijwilligers en de medewerking van de Jumbo Langerak supermarktvestigingen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN