Gepubliceerd 9 mei 2023

Inzamelingactie voor de Voedselbank bij Jumbo Langerak in Bodegraven

Op vrijdag 12 mei en zaterdag 13 mei organiseert de Voedselbank in de Bodegraafse vestigingen van Jumbo een inzamelingsactie. Deze actie is nodig, omdat de houdbare levensmiddelen moeten worden aangevuld. Het beroep op de Voedselbank neemt toe, doordat de kosten van levensonderhoud inflatie zo sterk stijgen. Hierdoor komen gezinnen in financiële problemen en leven gedwongen op de armoedegrens. Sommige kinderen gaan zonder ontbijt naarschool. De voedselbank helpt deze gezinnen om door de moeilijke periode heen te komen.

De Jumbo helpt de voedselbank actief mee om de voorraden weer aan te vullen. De klant krijgt een briefje, waarop de houdbare artikelen staan, die noodzakelijkerwijs in het voedselpakket horen. Denk daarbij aan rijst, macaroni, volkorenbiscuit, thee, shampoo, douchegel, wasmiddel, groente- en vis in blik, partjes perzik etc. De vrijwilligers van de voedselbank nemen op vrijdag 12 mei en zaterdag 13 mei graag de aankopen achter de kassa in ontvangst. Deze inzamelingsactie wordt gehouden bij Jumbo Langerak Raadhuisplein en Jumbo Langerak Broekvelden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN