14 oktober 2021

‘het Groene HartHuys’, centrum voor cultuur, historie en kunst opent zaterdag haar deuren

Aan de facelift van het centrum van Bodegraven wordt momenteel hard gewerkt. Gevels worden opgeknapt en het wordt er heel groen. Nu nog even last van opgebroken straten , momenteel de Marktstraat, maar volgend voorjaar is het centrum voor de voetganger.

het Groene Harthuys in de Bouwsteeg, Bodegraven

Maar bij dit  burger-initiatief van ‘Hart in Bodegraven’ blijft het niet want er komt ook een centrum voor cultuur, historie en kunst  ‘het Groene HartHuys’ in de Bouwsteeg bij. Een onderkomen waar allerlei activiteiten op het gebied van historische lezingen, exposities, artpubs, creatieve workshops, fotografie muziek en poëzie van lokale en regionale kunstenaars zullen plaats vinden waar de Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk, de Historische Kring Bodegraven en de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk hun handen ineen slaan.

Opening ‘het Groene Harthuys’

Op zaterdag 16 oktober 2021 bent u van harte welkom van 10.00 – 17.00 uur om tijdens de open dag in het sfeervolle oude kaaspakhuis in de Bouwsteeg 8, Bodegraven een kijkje te nemen. De openingsexpositie duurt tot eind oktober. Houd er alstublieft rekening mee dat controle op een Corona-Check wettelijk verplicht is.

0 Shares
Sluit Menu