Het centrum van Bodegraven gaat echt op de schop

Als het aan de initiatiefgroep “Hart in Bodegraven” ligt wordt het Raadhuisplein in Bodegraven een toplocatie waar het echt leuk vertoeven is. De eerste stappen zijn al gezet. Een gezellige uitbreiding van de terrassen voor het restaurant en ijssalon in de Marktstraat zorgen nu al voor meer gezelligheid. Maar ook de banken met ‘groen’ op het Raadhuisplein leveren een welkome bijdrage om hier wat langer te verblijven.

Maar er zijn meer plannen zoals een Paviljoen Tuin-terras bij het restaurant naast het gemeentehuis. U kunt hier al kennis van nemen in de etalage van de winkel op het Raadhuisplein nr 2 recht tegenover het Gemeentehuis. Hier heeft de initiatiefgroep “Hart in Bodegraven” de plannen voor een mooi, sfeervol en groen hart in het centrum tentoongesteld.

Tot en met 6 augustus zijn op dinsdag en zaterdag tussen 11.00 en 12.00 uur in de winkel enkele leden van de initiatiefgroep aanwezig. U kunt hier dan ook terecht voor reacties en inspraak of gewoon om uw mening kenbaar maken. Op de gemeentewebsite is ook meer informatie te vinden.

0 Shares
Sluit Menu