Gepubliceerd 13 mei 2023

Gezellig ochtend tijdens Zeven zussen ontbijt

Afgelopen vrijdag is Atlas, het achtste deel van de ‘Zeven Zussen’ serie van Lucinda Riley uitgekomen. Om dit heugelijke feit te vieren organiseerde de plaatselijke boekhandel aan de Pr. Hendrikstraat  vrijdagmorgen in het Evertshuis een Zeven zussen ontbijt waarbij ruim 30 fans van deze boekenserie als eerste het boek Atlas in ontvangst konden nemen.

Het werd een gezellige ochtend waar door de aanwezigen flink gespeculeerd werover hoe het verhaal Atlas zal gaan aflopen. Tevens werd er een zeven zussen quiz gedaan met vragen over de boeken van de zeven zussen en over de Lucinda Riley zelf. De winnaar van de quiz mocht zich de ultieme zeven zussen kenner van Bodegraven en omstreken noemen en won een boekenbon.

Alle deelnemers kregen als dank voor hun aanwezigheid nog een goodiebag mee die was gevuld door enkele Bodegraafse ondernemers uit de Prins Hendrikstraat en een aantal leveranciers van de boekhandel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer

In de ochtend is het onbewolkt en veel ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft 17°C aan.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke tot matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 21°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Maandag eveneens zonnig weer. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

Foto: Lambert Reijns

 

MEEST BEKEKEN