6 januari 2022

Europaweg dicht voor reconstructie; grote verkeersdrukte verwacht

Bodegraven wacht op verkeersgebied een zware week: van maandag 17 tot en met zaterdag 22 januari wordt de Europaweg gereconstrueerd. Dat betekent dat een belangrijke ontsluitingsweg gedurende die periode niet benut kan worden. Het in- en uitgaande verkeer voor Bodegraven is dan aangewezen op de Goudseweg of moet omrijden via Bodegraven-Noord (afslag N11).

De afsluiting is nodig omdat het asfalt en een deel van de fundering van de weg vervangen moeten worden. De aangrenzende bedrijven, waaronder Goedhart Motoren, de Truckwash en Van Tol, zullen bereikbaar blijven.

Omdat grote drukte wordt verwacht zullen de verkeerslichten op de T-splitsing Broekveldselaan/Goudseweg worden uitgeschakeld. Tussen 07.00 uur ‘s morgens en 19.00 uur ‘s avonds worden voorts verkeersregelaars ingezet om de doorstroming te bevorderen. Mochten slechte weersomstandigheden uitvoering van het werk in de weg staan worden ze doorgeschoven naar week 5.
Het werk wordt in twee delen uitgevoerd: het zwarte traject vergt de gehele week t/m zaterdagavond, het rode traject wordt gerealiseerd tussen vrijdag 19.00 uur en zaterdag 23.00 uur. 

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken, opklaringen en later buien

In de ochtend is het bewolkt en in eerste instantie zijn er nog opklaringen. De zwakke wind is zuidoost. In de loop van de middag en inde avond vallen er enkele buien. De matige wind draait naar de westhoek. Het kwik loopt op naar 21°C maar in de buien zakt de temperatuur een aantal graden. 

Foto: Weerwoord.be Later buien

 

De nacht verloopt bewolkt waaruit wat regen kan vallen. De minimumtemperatuur wordt 12°C.

Dinsdag wisselend bewolkt en opklaringen. In de ochtend vallen er regenbuien. De matige en af en toe vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 17°C wordt het niet.

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu