Gepubliceerd 27 mei 2021

‘Dit moet je zien !’

Het klinkt wat tegenstrijdig maar de Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk heeft samen met de BOV (Bodegraafse Ondernemers Vereniging) een ludieke oplossing bedacht om de twee leegstaande winkelpanden in de Brugstraat even een wat vriendelijke aanzicht te geven want lege etalages passen nu eenmaal niet in dit winkelgebied.

Voormalig winkelpand van Max Computers in de Brugstraat
Winkelpand naast Van Dam Brillen in de Brugstraat

Beide winkelpanden werden voorzien van enorme posters op de winkelruit met daarin een kijkgat waardoor geïnteresseerden toch een blik naar binnen kunnen werpen. Hopelijk krijgen die dan voldoende inspiratie om in deze unieke panden hun eigen zaak te openen.

Het is nog even wachten tot de huidige inrichtingen geheel verwijderd zijn en dan kunnen de stickers ‘Nog even geduld’ verwijderd worden voor een onbelemmerde kijk naar binnen.

Tekst en foto’s: Ger Velders

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN