12 april 2022

De Zonnebloemloterij is vandaag weer van start gegaan

De jaarlijkse loterij van de Zonnebloem is in het hele land dinsdag 12 april weer van start gegaan en de vrijwilligers van de afdeling Bodegraven waren naar het gemeentehuis gegaan om ook hier hun loten te verkopen waarbij zij in wethouder Kees Oskam een gemotiveerde koper vonden.

Wethouder Kees Oskam koopt de eerste 5 loten

Met de opbrengst van de loterij geeft de Zonnebloem mensen met een lichamelijke beperking iets om naar uit te kijken zoals bijvoorbeeld een meerdaagse boottocht maar ook om een rolstoelauto te regelen voor een bezoek aan musea, attractieparken, theaters voor mensen in een rolstoel of stoelmobiel.

MPS de Zonnebloem

Zo is MPS de Zonnebloem maandag 4 april uit Arnhem vertrokken voor de eerste vaarvakantie van het seizoen. Met 63 vakantiegasten en 70 vrijwilligers aan boord vaart het aangepaste riviercruiseschip eindelijk weer met een volledige bezetting. En in het Drentse Beilen begon de eerste kleinschalige vakantie voor deelnemers die extra zorg en begeleiding nodig hebben. Kortom: het eerste vakantieseizoen na corona is begonnen.

Loten bestellen?

Dat kan via het mailadres: zonnebloembodegraven@gmail.com

Of eventueel telefonisch bij de Bodegraafse vrijwilligerster: Mevr. Gerda Nederhoff telefoon 0182-301174

Met uw deelname aan de loterij (€ 2,– per lot) maakt u kans op een prijs uit het uitgebreide prijzenpakket. Er zijn geldprijzen te winnen, met een hoofdprijs van maar liefst 15.000 euro. Daarnaast zijn er vele prijzen in natura, zoals e-bikes, een vakantie in eigen land of een leuk dagje uit. De trekking vindt plaats op 10 oktober 2022.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu