Gepubliceerd 17 april 2024

Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk trok er op uit

Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk had evenals vorig jaar een uitstapje georganiseerd. Vanaf zondag t/m woensdag waren zij met een circa 60 leden na een gezellig hotel in Renesse in Zeeland gegaan om in de avonduren te bridgen maar ook om vooral gezellig met elkaar te babbelen en te genieten van een perfecte verzorging en een mooie omgeving. Helaas had het weer wat  beter gekunt zodat velen ook een bezoek hadden gebracht aan het indrukwekkende Watersnoodmuseum in Ouwerkerk en het mooie plaatsje Zierikzee of te genieten van een ruige zee waarvan de zeehondjes zich overigens niets van aantrokken.

Woensdag vertrok íedereen zeer tevreden maar met ruig weer richting Bodegraven waarvan enkelen zo moedig waren geweest om de tocht naar Zeeland op de fiets te ondernemen.

Tekst en foto’s Ger Velders

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN