1 oktober 2008

Bouw Weideveld binnen een maand

Als alles volgens planning verloopt, dan begint op 27 oktober de aanleg van nieuwbouwwijk Weideveld.
Het voorbereidende werk verloopt met de aanleg van riolering en aanvoerwegen voorspoedig. Alleen een tegenvallende verkoop in de eerste twee van totaal negen deelgebieden kan deze maand de planning nog verstoren.

Wethouder Bouwens over deze verkoop: ,,De huidige kredietcrisis heeft nog niet veel effect gehad op de verkoop voor Weideveld. We merken wel dat bestaande huizen in het dorp wat langer te koop staan maar voor de nieuwbouw merken we dat nog niet.’’

De verantwoordelijk wethouder gaat er dan ook vanuit dat de geplande officiële bouwstart doorgang kan vinden. ,,Want het zou ook zomaar kunnen dat mensen nu nog even snel willen profiteren van de huidige rente, voordat deze verder omhoog gaat.’’

In de nieuwe wijk ten zuidoosten van Bodegraven komen bij elkaar krap 800 huizen. Het is de bedoeling dat komende jaren jaarlijks tenminste honderd nieuwe woningen worden opgeleverd in het gebied.

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu