3 februari 2023

Bodegraven trekt 1e elftal uit competitie

Voetbalvereniging Bodegraven trekt per direct het 1e elftal uit de competitie in de A-categorie. Het is al langer geen geheim meer dat Bodegraven moeite heeft om genoeg spelers op de been te brengen voor het 1e elftal.

● Bodegraven speelt niet meer met een 1e elftal in de A-categorie.

Motivatie nam af

Een aantal spelers heeft aangegeven dat de motivatie is afgenomen om op de huidige manier te blijven voetballen. Ook het bestuur zag in dat het eigenlijk niet meer te doen was om nog langer dit seizoen door te gaan met een 1e elftal in de A-categorie. Spelers die willen blijven spelen, kunnen nog wel aansluiten bij het 2e of 3e elftal.

Bodegraven draaide met het 1e elftal in de 5e klasse A en nam daarin de laatste plaats in. Een fusie met De Rijnstreek behoort nog steeds tot de mogelijkheden. Daar is op dit moment nog geen nader nieuws over.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend is de zon goed aanwezig. Er staat een zwakke zuidenwind. De temperatuur is 4°C.

In de middag trekt de hemel geleidelijk aan dicht. In de avond gaat het regenen. De matige wind zit in de zuidhoek. De thermometer geeft 8°C aan.

De nacht verloopt bewolkt en in eerste instantie valt er nog regen. De minimumtemperatuur wordt 6°C.

Woensdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar. Daarnaast valt er in de middag een enkele bui. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 14°C. 

Foto: Meteogroep Vlaanderen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu