Gepubliceerd 3 februari 2023

Bodegraven trekt 1e elftal uit competitie

Voetbalvereniging Bodegraven trekt per direct het 1e elftal uit de competitie in de A-categorie. Het is al langer geen geheim meer dat Bodegraven moeite heeft om genoeg spelers op de been te brengen voor het 1e elftal.

● Bodegraven speelt niet meer met een 1e elftal in de A-categorie.

Motivatie nam af

Een aantal spelers heeft aangegeven dat de motivatie is afgenomen om op de huidige manier te blijven voetballen. Ook het bestuur zag in dat het eigenlijk niet meer te doen was om nog langer dit seizoen door te gaan met een 1e elftal in de A-categorie. Spelers die willen blijven spelen, kunnen nog wel aansluiten bij het 2e of 3e elftal.

Bodegraven draaide met het 1e elftal in de 5e klasse A en nam daarin de laatste plaats in. Een fusie met De Rijnstreek behoort nog steeds tot de mogelijkheden. Daar is op dit moment nog geen nader nieuws over.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN