23 oktober 2009

Voorbereidingen voor start bouw Weideveld

Op 15 oktober is de grond van Weideveld, deelgebied 1 Droomweide, overgedragen aan Synchroon B.V., de projectontwikkelaar. Het eerste deelgebied bestaat uit 70 woningen, waarvan 19 huurappartementen, 18 huureengezins- woningen en 33 koopeengezinswoningen.

In aanloop naar de start van de bouw is er een ketenpark geplaatst, zijn de bouwblokken uitgezet in het veld en worden er graafwerkzaamheden uitgevoerd ten behoeve van de funderingen van de woningen.

De officiële handeling, waarmee de start van de bouw gemarkeerd wordt, vindt plaats op donderdag 26 november 2009. Wethouder Jan Bouwens verricht dan het startsein in het bijzijn van, kopers, makelaars en andere betrokkenen van het plan.

Overigens is de naam van de ontwikkelaar, voorheen Johan Matser, in de tussentijd veranderd. Johan Matser en Hopman-Interheem zijn gefuseerd en verder gegaan onder de naam Synchroon.
 

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu