23 oktober 2009

Voorbereidingen voor start bouw Weideveld

Op 15 oktober is de grond van Weideveld, deelgebied 1 Droomweide, overgedragen aan Synchroon B.V., de projectontwikkelaar. Het eerste deelgebied bestaat uit 70 woningen, waarvan 19 huurappartementen, 18 huureengezins- woningen en 33 koopeengezinswoningen.

In aanloop naar de start van de bouw is er een ketenpark geplaatst, zijn de bouwblokken uitgezet in het veld en worden er graafwerkzaamheden uitgevoerd ten behoeve van de funderingen van de woningen.

De officiële handeling, waarmee de start van de bouw gemarkeerd wordt, vindt plaats op donderdag 26 november 2009. Wethouder Jan Bouwens verricht dan het startsein in het bijzijn van, kopers, makelaars en andere betrokkenen van het plan.

Overigens is de naam van de ontwikkelaar, voorheen Johan Matser, in de tussentijd veranderd. Johan Matser en Hopman-Interheem zijn gefuseerd en verder gegaan onder de naam Synchroon.
 

0 Shares

Geef een reactie

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu