11 september 2022

Previewavond Evertshuis te zien op YouTube

Vorige week zaterdag heeft BR6 de preview-avond die werd gehouden in het Evertshuis in Bodegraven live uitgezonden op tv. De opname is vanaf nu te zien via YouTube. Het programma geeft een beeld van wat er komend seizoen aan voorstellingen wordt gegeven in het Evertshuis.

Thiemo en Matthijs tijdens live uitzending previewavond Everthsuis

Tijdens de preview zijn er korte optredens te zien van: Studio Forza uit Bodegraven, musicalgroep Water & Vuur en het Jeugdtheaterhuis Gouda met een teaser van de familievoorstelling ‘Een Wintervertelling! Naar Charles Dickens’, het cabaretoptreden van ‘De Meiden van Toen’, het Trio van Toen en prachtige songs van het singersongwriter-duo Jodymoon. De overige geplande voorstellingen werden aangekondigd met filmpjes.

Voor wie het gemist heeft, kijk via YouTube on demand en reserveer kaartjes voor de voorstellingen die je aanspreken.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu