Gepubliceerd 11 september 2022

Previewavond Evertshuis te zien op YouTube

Vorige week zaterdag heeft BR6 de preview-avond die werd gehouden in het Evertshuis in Bodegraven live uitgezonden op tv. De opname is vanaf nu te zien via YouTube. Het programma geeft een beeld van wat er komend seizoen aan voorstellingen wordt gegeven in het Evertshuis.

Thiemo en Matthijs tijdens live uitzending previewavond Everthsuis

Tijdens de preview zijn er korte optredens te zien van: Studio Forza uit Bodegraven, musicalgroep Water & Vuur en het Jeugdtheaterhuis Gouda met een teaser van de familievoorstelling ‘Een Wintervertelling! Naar Charles Dickens’, het cabaretoptreden van ‘De Meiden van Toen’, het Trio van Toen en prachtige songs van het singersongwriter-duo Jodymoon. De overige geplande voorstellingen werden aangekondigd met filmpjes.

Voor wie het gemist heeft, kijk via YouTube on demand en reserveer kaartjes voor de voorstellingen die je aanspreken.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN