4 maart 2021

Ook in deze coronatijd staat Automaatje Bodegraven-Reeuwijk voor u klaar

Wil je op familiebezoek, naar de kapper of heb je een afspraak in het ziekenhuis of bij de fysiotherapeut of om de coronaprik te krijgen? Is er geen redelijk alternatief? Is zelf regelen lastig en kun je geen redelijk beroep doen op vervoer met indicatie? AutoMaatje Bodegraven-Reeuwijk richt zich op mensen die buiten de bestaande regelingen vallen. Tegen een kleine onkostenvergoeding van 0.30 euro per kilometer rijden vrijwilligers je met hun eigen auto.

Ook in deze coronatijd staan zij altijd voor u klaar en natuurlijk volgens de gebruikelijke coronarichtlijnen en dus ook alleen met passagiers uit één huishouden.

Contact

In Bodegraven-Reeuwijk wordt AutoMaatje geregeld door SAM en wie gebruik wil maken van AutoMaatje, neemt uiterlijk twee werkdagen van tevoren contact op met de AutoMaatje-coördinatoren via 06-19860304 of via email automaatje@samvrijwilligers.nl.

De coördinator zoekt een vrijwilliger uit de groep chauffeurs die jou (op het door jou gewenste tijdstip) kan rijden en belt je terug als er een chauffeur beschikbaar is en schat de vergoeding in aan de hand van het verwachte aantal kilometers dat de vrijwilliger voor je gaat rijden.

Op het afgesproken moment staat de vrijwilliger voor de deur. Bij een kort uitje zal de vrijwilliger aanwezig blijven. Als er veel tijd zit tussen de heen- en terugrit, spreek je met elkaar af wanneer hij of zij weer klaarstaat voor de terugreis.

Je betaalt de vergoeding rechtstreeks aan de vrijwilliger.

AutoMaatje Bodegraven-Reeuwijk is een samenwerking tussen de ANWB en SAM. De ANWB biedt ANWB AutoMaatje aan vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid, je hoeft geen ANWB-lid te zijn. AutoMaatje wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwillige chauffeurs

0 Shares
Sluit Menu