16 oktober 2020

Ontdek, proef en beleef Bodegraven-Reeuwijk

In Bodegraven-Reeuwijk valt veel te ontdekken. Tweewekelijks geeft Saskia de Wit van stichting Promotie Bodegraven-Reeuwijk tips om zo’n unieke plek in onze gemeente te ontdekken.

Genieten tijdens een mooie wandeling van de herfst en alle kleuren in de natuur die dit seizoen met zich mee brengt? Dan zijn er diverse wandelingen die je meenemen langs bijzondere plekken in onze gemeente. Een van de wandelingen waar je uit kunt kiezen is De Oude Waterlinie Route. Tijdens deze wandeling van ongeveer 13 kilometer kom je langs de prachtigste plekken, onder andere de Dubbele Wiericke, Enkele Wiericke, Prinsendijk, de Weijpoortse Molen en de uitkijktoren. Ze nemen je mee in de geschiedenis van de Oude Waterlinie. Onderweg zijn er voldoende punten waar je even kunt pauzeren. Vergeet vooral je fototoestel niet mee te nemen!

Het is herfstvakantie volgende week en op de agenda op de website staan leuke tips. Check wel even de website van de organisator van de activiteit, in verband met de coronamaatregelen.

https://www.buitengewoonbodegravenreeuwijk.nl

https://www.buitengewoonbodegravenreeuwijk.nl/profiel/oude-waterlinie-wandelroute-127km/

Saskia de Wit, Stichting Promotie Bodegraven-Reeuwijk

0 Shares
Sluit Menu