Ondernemersplatform helpt ondernemers in coronacrisis met website opbrhelpt.nl

De ondernemersverenigingen (OPBR, RvHID, BOV, ROV, Platform-Z) en gemeente Bodegraven-Reeuwijk bundelen hun krachten tegen de coronacrisis via de nieuwe website opbrhelpt.nl. Met deze website informeren, verbinden en inspireren zij lokale ondernemers. Op de website staan voorbeelden van ondernemers die de crisis te lijf gaan.

De coronacrisis komt bij alle ondernemers hard aan. Daarom hebben de ondernemersverenigingen en de gemeente een taskforce opgericht. Als eerste actie hebben zij de website opbrhelpt.nl in het leven geroepen. Deze website is het platform waarop de resultaten van de gezamenlijke inspanning bekendgemaakt worden. Deze website dient verschillende doelen: informeren, verbinden en inspireren.
Informeren.

Informeren
Op opbrhelpt.nl vind je informatie over de maatregelen waaraan ondernemers zich moeten houden en de regelingen die overheden en andere organisaties treffen om hen te helpen. De focus ligt hierbij op lokale en regionale initiatieven.

Verbinden
Opbrhelpt.nl biedt ook een gezamenlijk platform waar lokale ondernemers elkaar kunnen treffen en elkaar kunnen ondersteunen.

Inspireren
Ten slotte laat opbrhelpt.nl voorbeelden zien van hoe ondernemers de crisis te lijf gaan. Zij maken bijvoorbeeld afspraken met leveranciers, verhuurders en afnemers. Deze regelingen andere
ondernemers wellicht zelf ook treffen.

Op de voet gevolgd
Opbrhelpt.nl is een website in ontwikkeling. We volgen de coronacrisis op de voet. Nadat nieuwe lokale regelingen bekend zijn gemaakt, verschijnen die zo snel mogelijk op de website. Houd de website daarom goed in de gaten.

Voor vragen is de taskforce bereikbaar via de socialmediakanalen van OPBR, via info@opbrhelpt.nl of via telefoonnummer 06-41479438.

0 Shares
Sluit Menu