OBK collecteert met mobiele telefoon

Dit jaar bestaat het Prins Bernhard Cultuurfonds 80 jaar en wordt de Anjeractie-collecte van dit fonds voor de 75e keer gehouden. Deze collecte vindt plaats in de periode 22 tot en met 30 mei.

Alle collecterende verenigingen, waaronder Muziekvereniging OBK (Oefening baart kunst) Driebruggen, mogen dit jaar 100 procent van de opbrengst zelf houden.

De collectanten van OBK kunnen vanwege de coronacrisis niet met de collectebus langs de deuren en ook kunnen de muzikanten geen ‘klinkende’ bijdrage leveren. Daarom collecteert men nu voor het eerst per mobiele telefoon. De collectanten en muzikanten sturen langs die weg een bericht naar hun achterban met de vraag om te doneren.

Geen WattsApp…
Driebruggers die geen WhatsApp-bericht krijgen en toch willen bijdragen, kunnen contact met OBK opnemen via de Facebookpagina https://www.facebook.com/OBKDriebruggen/ of mailen naar obk-driebruggen@live.nl. “Dan nemen wij contact met hen op en krijgen zij alsnog de link naar het betaalverzoekje om te kunnen doneren”, aldus een bestuurslid.

De collecte in Driebruggen valt samen met het 90-jarig bestaan van OBK. Met de jaarlijkse collecte haalt het Cultuurfonds geld op voor cultuur en natuur in de regio onder het motto ‘Houd cultuur in de buurt levend!’

0 Shares
Sluit Menu